Szolgáltatásaink


Gumiszerelés, centírozás

Gumiszerelés: Csúcstechnológiás gépeinkkel és minőségi anyagokkal magasszintű szolgáltatást nyújtunk. Ezzel nő a gumiabroncs élettartama, és vevőink utazási kényelme. Kerékszerelésnél olyan gépeket használunk, amellyel mindenfajta lemez- és alufelnit meg tudunk szerelni anélkül, hogy akár az gumiabroncsban, akár a keréktárcsában bármilyen sérülést okoznánk.

Centírozás: A kerék kiegyensúlyozásánál a Haweka által szabadalmaztatott "Duo-Expert" körmös felfogatást alkalmazzuk, így tudjuk garantálni a vibrációmentes gördülést. A kerék csomagolásával autója tisztaságát tartjuk szem előtt.


Gumijavítás, felnijavítás

Gumijavítás: A gumijavítást nagy szakmai gyakorlattal végezzük, a Tech csúcs-technológiás javítóanyagaival. Gyorsan és megbÍzhatóan dolgozunk, kollégáink gyakorlatának, a minőségi anyagoknak és a csúcstechnológiás gépeknek köszönhetően. Vállaljuk gumiabroncsok oldalfalainak vulkanizálását is.

Alufelni-javítás: A felnijavítást gyári technológiával a Hatco típusú felnijavító géppel végezzük.


Gumiabroncs- és keréktárolás

Vállaljuk a leszerelt téli vagy nyári kerekek illetve gumiabroncsok idényen kívüli szakszerű tárolását (tavasztól őszig; ősztől tavaszig), így Önnek csak egy telefonjába kerül, hogy másnapra az abroncsai előkészítésre kerüljenek a szereléshez.


Ingyenes szaktanácsadás

Amennyiben gépjárműve gumiabroncsaival kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, tapasztalt kollégáink örömmel állnak az Ön rendelkezésére.


SECUR PNEUS biztonsági gáz

Autóklíma töltés

Rendszám gravírozás

Könnyűfém felni javítás

Személy- és kisteher méretű gumiabroncsok értékesítése, szerelése, javítása.Szakképzett kollegáink és a modern szerelő gépeknek köszönhetően a szerelési idő lényegesen lerövidül.